Reserveer een tafel

Over ons

Caruso is al jaar en dag een begrip in Warmond. De authentieke Italiaanse keuken wordt op pure wijze gepresenteerd; van pizza's tot pasta's. Uiteraard met een goed glas wijn erbij. De Italianen weten wel wat lekker eten en drinken is. 

Pizzeria Caruso is de ideale plek om te eten met vrienden, familie of het gezin. Onze kaart staat vol met heerlijke spaghetti's, pizza's en lasagnes uit de oven. Deze vallen altijd goed in de smaak bij jonge kinderen. 

Een klein stukje Italië aan de Kaag

Caruso is ruim 20 jaar geleden opgestart door de compagnons Enzo en Pierino. Twee Italiaanse levensgenieters met een passie voor lekker eten. Zij hebben het restaurant vernoemd naar de meest iconische tenor uit de operageschiedenis: Enrico Caruso (1873 -1921). De Napolitaan was beroemd om zijn vocale baritongeluid, zijn aanwezigheid op het podium én zijn kenmerkende snor. Eind 2021 droegen de compagnons Caruso over aan de buren Arjen en Kiki van Bistro La Croute. De overname luidt een nieuwe periode in voor beide restaurants. Caruso krijgt een fris en eigentijds interieur, maar wel met de traditionele Italiaanse gerechten zoals mensen die van Caruso gewend zijn. 

Ontdek ons terras en zomerse binnentuin

Caruso beschikt over een mooi terras aan de Kagerplassen. Vanuit hier kijkt u uit op het prachtige natuurgebied en dobberende bootjes. Ons restaurant beschikt ook over een zomerse binnentuin waar het heerlijk vertoeven is. Heeft u na een lekker dagje varen op de Kagerplassen zin in een pizza of pasta? Dan kunt u aanmeren bij de theekoepel in Park Groot Leerust en uw bestelling bij de pizzeria afhalen die op loopafstand ligt. U kunt uw bestelling bestellen via onze Webshop