Reserveer een tafel

Private dining in Warmond

Voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een huwelijk, feest of bedrijfsdiner kunt u uiteraard bij ons terecht voor private dining. Caruso biedt de mogelijkheid tot privé dineren voor kleine tot middelgrote groepen. Met private dining geniet u van een intiem etentje met collega’s, familie of vrienden in ons restaurant. Onze chef-koks en gastheren staan volledig tot uw beschikking en serveren een op voorhand besproken menu. Indien gewenst met bijpassende wijnen. Wij beslissen in overleg met u naar gelang uw wensen en onze mogelijkheden hoe wij de avond vullen en verzorgen.

Geniet in besloten setting van de Italiaanse keuken

Het concept van private dining leent zich uitstekend voor een zakelijk diner of een feestelijke aangelegenheid. Private dining combineert de gezelligheid van thuis met de kwalitatieve, culinaire gerechten van een restaurant. Tel daar het uitbesteden van de afwas bij op en u begrijpt waarom eten in een besloten setting aan populariteit wint.

Zakelijk dineren of een gezellig hapje eten met familie? Kies voor casual private dining bij Caruso in Italiaanse sferen.

Wie kiest voor privé dineren bij Caruso, heeft het gehele restaurant voor zichzelf. De afwezigheid van andere gasten zorgt dat je alle aandacht hebt voor je collega’s, zakenrelaties, vrienden of familie. Bij ons kun je uitgebreid lang tafelen met de beste gerechten uit de Italiaanse keuken.

Prachtige private dining locatie aan de Kagerplassen

Caruso ligt op een fantastische locatie aan de Kagerplassen. De Kagerplassen is het oudste watersportgebied van Nederland. U vindt hier dan ook meerdere jachthavens en bootverhuurbedrijven. Wie over de Kagerplassen vaart, kijkt uit op een oer-Hollands landschap van monumentale molens en eilandjes. In het voorjaar kunt u dotterbloemen zien bloeien. Voor een compleet dagje uit met collega’s of vrienden combineert u private dining bij Caruso Warmond met een boottochtje door de Kagerplassen.

Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen om u een gezellige en geslaagde private dining avond te bezorgen.

Neem contact op